Monica Anisie

Fostul ministru al educației, Monica Anisie, care a câștigat conducerea filialei din Sectorul 2, este acuzată de un coleg că l-ar fi zgâriat, fiindcă voia să se asigure că se numără corect voturile.

„Mi-ați băgat unghiile în mână, nu se face așa ceva!” – i-a reproșat tânărul liberal Monicăi Anisie, potrivit unei filmări făcute în timpul numărării voturilor.

„Doamna Anisie recurge la gesturi de violenţă. Mi-a băgat unghia în mână pentru că am stat foarte aproape de colegii ei”, a explicat ulterior tânărul, potrivit Digi 24.

Monica Anisie a obţinut 248 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Oana Nicolescu, a obţinut 173 de voturi.

Cu toate acesta, discursul președintelui Orban a ridicat sala în picioare și a fost aplaudat la scenă deschisă.

„La momentul acela Biroul Politic a dat un vot de susținere pentru președintele Ludovic Orban, unicul candidat, însă astăzi sunt, de fapt este prezent aici, și un alt candidat, un candidat care merită susținerea noastră, Florin Cîțu!”, a declarat Monica Anisie.

La scurt timp, un tanar liberal a acuzat-o pe Monica Anisie că l-ar fi zgâriat fiindcă a vrut să se asigure că nu se fură.

Fostul ministru al Educaţiei Monica Anisie a câştigat, luni seară, alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Sector 2.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *