Sebastian Burduja o acuză pe Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România: ”Linia roşie a fost depăşită”

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, o acuză pe primarul de sector Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România.

Burduja susţine că, pentru că nu a reusit să-şi impună un proiect de rectificare bugetară, ”făcut pe genunchi, fără nicio consultare”, primarul Armand Clotilde s-a răzbunat şi a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din 2 iulie.

Sebastian Burduja, către Armand: ”Linia roşie a fost depăşită”

„PÂNĂ AICI. AJUNGE! Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primăria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. Da, ati citit bine, chiar dacă pare absurd și ireal. A făcut asta din răzbunare faţă de PNL, în dispreţ total faţă de nişte copilaşi nevinovaţi, care ar trebui lăsaţi deoparte de orice joc politic murdar”, scrie pe Facebook Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja explică faptul că ”oameni minunaţi s-au luptat ani de zile pentru a da copiilor cu Sindrom Down şansa recuperării și integrarii în societate”.

`Un centru integrat pentru aceşti copii nu exista nicăieri in ţară, în România anului 2021. O mână de oameni cu frica de Dumnezeu, părinţi si oameni cu inima mare au hotărât să facă acest Centru în sectorul 1, lângă Piaţa Victoriei, pe un teren care aparţine de Biserica Mavrogheni”, mai spune Sebastian Burduja.

„PNL a răspuns apelului lor şi, cu prilejul adoptării bugetului, a introdus un amendament – votat in unanimitate – pentru sustinerea acestei investiţii. Acesta ar fi trebuit urmat de un protocol, pentru ca investiţia sa poată începe efectiv (are toate avizele)”, relatează liderul PNL Sector 1, precizând că ”ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie şi orice limite ale bunului simt”, a declarat Sebastian Burduja.

Totodată, Sebastian Burduja susține că iniţiatorii proiectului au fost amânaţi si purtaţi cu vorba timp de luni de zile şi într-un final, primarul sectorului 1 a acceptat introducerea acestui punct pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de vineri, 2 iulie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *