Ludovic Orban, președintele PNL, a spus despre afirmațiile lui Florin Cîțu că reprezintă o glumă, după ce acesta l-a acuzat că a instaurat dictatura în partid.

Președintele PNL Ludovic Orban a transmis că a fost „sac de box” în repetate rânduri pentru liberali, însă în ciuda acestui lucru, a condus partidul în democrație, așa cum consideră că trebuie să se întâmple atât în formațiunile politice, cât și în societate.

„E o glumă. Mă cunoaşteţi. Pentru mine democraţia este fundamental şi în societate şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi că nimeni nu păţeşte nimic. Deşi am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei, am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic”, a spus Ludovic Orban, la o conferință de presă.

Totodată, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a reamintit, luni, că dacă nu şi-ar fi asumat răspunderea de a face înţelegere cu USR PLUS şi de a impune candidatul la Primăria Capitalei susţinut de liberali, Nicuşor Dan, Gabriela Firea ar fi câştigat alegerile locale în Bucureşti.

„Dacă noi şi mai ales eu nu mi-aş fi asumat răspunderea de a face înţelegere cu USR PLUS şi de a impune dintre cei doi competitori de la USR PLUS – Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan candidatul sprijinit de PNL şi de USR PLUS -, astăzi primar general al Capitalei ar fi fost Gabriela Vrânceanu Firea. Ăsta este adevărul. Ştiu că toţi ne-am fi dorit un liberal care să câştige alegerile”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, scrie Digi 24.

Totodată, Ludovic Orban s-a declarat convins că PNL este cel mai puternic partid din România.

Faptul că nu am fost pe primul loc la parlamentare are cu totul şi cu totul altă explicaţie. Nu că nu am făcut reforma administraţiei, că nici nu o aveam în programul de guvernare, domnule prim-ministru, nu pentru că nu am făcut reforma salarizării, pentru că nici nu o aveam în programul de guvernare al Guvernului de tranziţie, nu că nu am făcut reforma pensiilor, că nici nu o aveam în programul de guvernare”, a spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *