Președintele PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîțu că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților la congresul PNL.

Președintele PSD Ciolacu susține că banii românilor sunt folosiți într-o luptă electorală din interiorul PNL.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dumneavoastră, până la urmă banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva”, a spus Marcel Ciolacu.

„Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la congres”, a spus Marcel Ciolacu, la RomâniaTV.

Conform acestuia, România a ajuns în această situație „dintr-o dorință a unui președinte de țară de a avea Guvernul său”.

„Eu nu înţeleg de ce nu intervine şi nu spune: Am greşit şi nu se mai poate continua aşa”, a mai spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *