Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, în cadrul Conferinţei de alegeri a Organizaţiei PNL Maramureş, că niciun susţinător al premierului Florin Cîţu nu a avut de suferit de pe urma poziţiei sale la Congresul din toamnă, motiv pentru care face apel la echipa competitoare „să gândească la fel” şi să nu îi mai taxeze pe susţinătorii actualului preşedinte al partidului.

Ludovic Orban a afirmat că, pentru el, „libertatea Partidului Naţional Liberal este fundamentală”, motiv pentru care niciunul dintre susţinătorii lui Florin Cîţu nu a avut de suferit. În schimb, liderul PNL îşi doreşte ca echipa competitoare „să gândească la fel”, pentru a nu mai exista susţinători ai săi care să fie taxaţi de pe urma poziţionării lor pentru Congresul din toamnă.

Ludovic Orban, mesaj pentru echipa competitoare la Congres

„Eu am fost, sunt şi voi fi un garant al unităţii Partidului Naţional Liberal. Am demonstrat acest lucru. Nimeni din echipa contracandidatului meu la Congres nu a avut de suferit. Pentru că, pentru mine, nu există delict de opinie în partid. Opţiunea fiecărui om trebuie să fie luată liber, pe baza propriei evaluări, propriei opinii despre viitorul PNL”, spune Ludovic Orban.

„M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine”, a transmis Ludovic Orban duminică, în cadrul Conferinţei de alegeri a PNL Maramureş.

Ludovic Orban a menţionat că în ultimii patru ani nu a condus partidul singur, ci nu numai alături de o echipă.

„În ultimii patru ani, partidul a fost condus nu numai de Ludovic Orban, ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, a fost condus de o echipă pe care aţi ales-o la congres. Acuma văd că foarte mulţi din această echipă spun că eu nu mai sunt bun. Sigur că aici, din punctul meu de vedere, există două variante: dacă eu nu mai sunt bun, înseamnă că nici ei nu mai sunt buni pentru că au făcut parte din echipa de conducere. Ori dacă ei se consideră buni, înseamnă că şi eu sunt bun în continuare să conduc Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Ludovic Orban, în aplauzele asistenţei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *