Violeta Alexandru, președintele PNL București, precizează, referitor la acuzaţiile USR PLUS legate de concursul pentru ocuparea postului de director al ASSMB că orice suspiciune trebuie să fie adusă la cunoştinţa instituţiilor competente.

„Nu am să fiu de acord ca Vlad Voiculescu şi USR-PLUS să aprecieze că un om care se prezintă la un concurs este, din start, necinstit, incompetent pentru că este membru sau simpatizant PNL”, susţine Violeta Alexandru.

„De ce o fi simţit nevoia Vlad Voiculescu, Preşedinte USR-PLUS Bucureşti, pe care personal îl respect (ştie acest lucru), să lanseze acuzaţii asupra PNL Bucureşti, organizaţia pe care o conduc, în ultimele zile ale campaniei noastre interne de alegeri? A pomenit PNL Sector 4 şi, implicit, Bucureşti. Mă cunoaşte bine. Reacţia mea, întotdeauna, de când ne cunoaştem, este aceeaşi: nu fac politică călcând în picioare principii şi reguli”, arată Violeta Alexandru, vineri, într-o postare pe Facebook.

Violeta Alexandru adaugă că orice suspiciune – în cazul de faţă, în legătură cu organizarea unui concurs într-o instituţie din administraţia din Bucureşti –  trebuie să fie adusă la cunoştinţa instituţiilor competente.

Totodată, Alexandru susține că nu se poate spune că orice om care se prezintă la un concurs este necinstit sau incompetent doar pentru că este membru sau simpatizant al PNL.

„Nu am să fiu de acord ca Vlad Voiculescu şi USR-PLUS să aprecieze că un om care se prezintă la un concurs este, din start, necinstit, incompetent pentru că este membru sau simpatizant PNL. Eu nu vânez angajaţi în sistemul public care au simpatii pentru USR-PLUS sau pentru vreun alt partid. Dovadă stă şi mandatul meu de anul trecut. Nu m-a interesat cine/ce simpatii avea, dacă îşi făcea treaba. Nu trebuie să se facă politică în funcţiile publice de execuţie/conducere”, spune Violeta Alexandru.

„De la angajare până la promovare sau bonusare. Politică pot face demnitarii dar este foarte important ca şi aceia să nu amestece lucrurile. Dacă privim lucrurile din perspectiva pe care o are Vlad Voiculescu, fiecare membru sau simpatizant al USR-PLUS care participă la un concurs pentru ocuparea unei funcţii publice trebuie suspectat, apriori, de aranjamente. Hai să nu găsim subiecte acolo unde nu sunt!”, afirmă Violeta Alexandru.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *