Florin Cîțu
Florin Cîțu, despre consiliera care și-a dat demisia în scandalul documentului cu antetul guvernului: Și-a făcut treaba impecabil

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că Mioara Costin, consiliera care și-a dat demisia în urma scandalului documentului cu antetul guvernului, şi-a îndeplinit „impecabil” atribuţiile de serviciu. Faptul că i-a acceptat demisia nu înseamnă că documentul cu antetul guvernului privind strategia de comunicare politică în campania internă din PNL este autentic, a mai comentat premierul Florin Cîțu.

Întrebat dacă faptul că a acceptat demisia Mioarei Costin este o dovadă a autenticităţii documentului, Cîţu a spus: „Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral”, a spus Florin Cîțu.

„Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu. (…) Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a adăugat Florin Cîţu, după ce a participat la Comitetul de coordonare la PNL Bucureşti.

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, înterbat despre un document cu antetul Guvernului în care colaboratorii săi transmit „linii de comunicare” privind campania internă din PNL, că el nu a văzut un astfel de document și că cei care spun că eu un document adevărat „trebuie să aducă și probe”.

„Eu nu îmi aduc aminte să fi văzut acest document. Aceste lucruri nu mi se par în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat. Nu am văzut acest document. Toate documentele oficiale au semnătură, sunt înregistrate. Nu am văzut acest document, nu știu ce e cu el. Cine spune că e un document adevărat trebuie să aducă și probe”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, marți, întrebat despre un document cu antetul Guvernului transmis de echipa lui Florin Cîțu în care se stabilesc linile de comunicare ale candidatului pentru șefia PNL, că „cine a hotărât să folosească resurse publice (…) în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *