Platforma de vaccinare a picat din nou luni dimineață
Platforma de vaccinare a picat din nou luni dimineață

Platforma de vaccinare a picat din nou luni dimineață, la deschiderea etapei a treia de vaccinare, pentru populația generală. Zeci de oameni s-au plâns că nu pot accesa site-ul, acesta se blochează sau pur și simplu nu se pot vaccina pentru că sistemul nu răspunde la nicio comandă.

Teoretic, listele de așteptare pentru vaccinare s-au deschis, luni dimineață în 15 județe, pe platforma de vaccinare. În realitate, la fel ca în alte cazuri, mulți români care doreau să se programeze s-au plâns că nu se pot loga sau că site-ul este picat. Pe de altă parte, autoritățile au anunțat încă de ieri că este posibil să fie întâmpinate probleme: “De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri” relatează B1TV.

Nemulțumirile au fost exprimate în special pe pagina de Facebook a Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

“Nu functioneaza nimic!”

“A picat serverul ! Va rugam remediati ca sa ne putem programa pt vaccinare!Multumim!”

“Platforma nu functioneaza ca sa te poti programa. Romania Te Iubesc !!!!!”

“Ca de obicei nimic nu poate fi functional in aceasta tara. Bine ca platim taxe si impozite..pentru incompetenta cine plateste?”

“Nu ma pot loga in.platforma pentru autentificare. Se va debloca oare cand va expira intervalul orar alocat judetului?”, sunt câteva dintre sutele de comentarii ale românilor care au semnalat faptul că platforma este nefuncțională.

CNCAV a transmis că începând cu ora 09:00, se vor deschide succesiv listele de așteptare pe județe, în conformitate cu etapa a treia de vaccinare.

9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna

11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova

13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul