consiliera psd cluj bataie excludere partid 823795 1

Consiliera social-democrată implicată în bătaia care a avut loc în sediul PSD din Cluj consideră că este un abuz decizia excluderii sale din partid.

Internată în spital, Anca Ciubăncan a refăcut, pentru Decisiv, filmul agresiunii la care a fost supusă.

„Sunt la spital. Acum sunt pe calmante, pe tranchilizante.Eram cu prăjiturile în mână şi când am deschis uşa bineînţeles că în încăpere erau toate trei acolo cu cafele şi beri pe masă şi ţigări. Era un fum de puteai să-l tai cu cuţitul şi normal că m-am revoltat. Aveau trei beri, cafele şi ţigări. A reacţionat foarte urât doamna Sacaliş şi a spus că nu e partidul lu’ mama. M-am dus la maşină, am lăsat prăjiturile şi m-am întors cu telefonul să le înregistrez. Când m-am întors cu telefonul să le fac o poză atunci au sărit toate trei de pe scaun. Sacaliş a fost prima lângă uşă, m-a lovit, mi-a şi spart telefonul. M-a înjurat, a vorbit lucruri mizerabile.Celelalte două m-au împins afară că eram chiar în uşă. Şi ea a venit spre mine, m-a împins prima dată de umeri, a doua oară a venit cu piciorul şi mi-a dat în burtă şi a treia oară după ce m-a înjurat a venit cu amandouă mâinile şi m-a împins de umeri şi am căzut cu capul.Ea a apărut pe internet cu piciorul în ghips”, a spus Anca Ciubăncan pentru Antena 3 CNN.

Întrebată dacă cineva din partid a luat legătura cu ea, Anca Ciubăncan a spus că nu a sunat-o nimeni să o întrebe dacă trăieşte sau a murit.

Cele două membre PSD care s-au bătut în sediul din Cluj-Napoca al partidului au fost excluse din rândul social-democraţilor. Decizia a fost anunţată de filiala PSD din Cluj-Napoca a PSD.

Alte două membre de partid care au fost de faţă la incident au fost sancţionate cu avertisment. Cele două femei au ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie vineri, din cauză că una i-a reproşat celeilalte că încălcă legea şi fuma în clădire.

Angela Sacaliş, acuzată de Anca Ciubăncan că a lovit-o, are o altă variantă

„A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume au apărut peste tot în presă. Tot ce a spus ‘doamna’ Anca Ciubăncan este fals! Ea a fost cea care a pornit conflictul”, a precizat Angela Sacaliş.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *