a zidit

A zidit cabina de pază în gardul proprietății! Construcția se află în sectorul 1 al Capitalei și nu a trecut neobservată.

„”Inovația” unui cetățean m-a lăsat fără prea multe cuvinte. Acesta a zidit cabina de pază în gardul proprietății. Nu ne plictisim!

PS: Am solicitat unui echipaj de la Disciplina în Construcții să verifice „lucrarea” care blochează și trotuarul din zonă”, a anunțat primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Zilele trecute, edilul sectorului 1 a arătat un bloc cu opt etaje, care a fost ridicat fără autorizație de construire.

„În timpul fostelor administrații locale, Poliția Locală era folosită doar pentru filaje politice și sinecuri, iar haosul urbanistic s-a extins treptat în Sectorul 1.

Acest imobil (S+P+8E) a răsărit, în urmă cu mai mulți ani, în cartierul Băneasa, pe strada Heliului. În primăvară, am făcut plângere penală împotriva proprietarului pentru continuarea unor lucrări de construcții neautorizate, iar acum așteptăm rezultatul anchetei procurorilor.
În paralel, am solicitat judecătorilor să dea dreptul polițiștilor locali de la Disciplina în construcții să poată pătrundă în imobil pentru a stabili care este în acest moment situația blocului. (…) La cel mai recent control, proprietarul imobilului nu a vrut să permită accesul echipajului și nici nu a prezentat documentele. Polițiștii locali au aplicat legea și l-au amendat cu 16.000 lei.
Haosul urbanistic trebuie să înceteze. (…) Anumiți dezvoltatori imobiliari trebuie să știe că nu ne vom opri aici. Vom continua controalele și acțiunile noastre, vom demola acolo unde este de demolat”, a anunțat Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *