Actualitate

Acuzații la adresa PSD pentru creșterea numărului de cazuri

Acuzații la adresa PSD pentru creșterea numărului de cazuri din ultima perioadă. Raluca Turcan nu ezită să le spună social-democraților că sunt răspunzători pentru cazurile de infectări.

„PSD să adopte proiectul de lege privind carantina și izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale! Secția PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19 și ne-a pus în situația de a nu mai putea lua decizia izolării și a carantinării. Guvernul a dezbătut și a adoptat proiectul de lege care pune în acord cu decizia CCR legislația privitoare la asistența medicală a persoanelor infectate, ca să avem instrumente legale să combatem eficient pandemia în continuare. Pericolul nu a trecut!”, spune aceasta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Guvernului Orban prezintă situația în defavoarea celor de la PSD. Astfel, ea spune că efortul medicilor a fost în zadar având în vedere cele întâmplate. „Proiectul de lege a fost transmis Parlamentului, aflat în sesiune extraordinară, pentru a fi adoptat urgent. Așteptăm aceeași rapiditate manifestată de PSD și sateliții la modificarea Codurilor Penale, aceeași mobilizare exemplară pe care au arătat-o pentru teme precum amnistia și grațierea! Altfel, efortul majorității covârșitoare a românilor este pur și simplu irosit. Mizele electorale ale PSD nu trebuie să mai interfereze cu munca medicilor și a tuturor specialiștilor care luptă în continuare împotriva pandemiei de coronavirus.”, adaugă Turcan.

Raluca Turcan consideră că deciziile CCR au fost influențate politic. „PSD este vinovatul moral pentru creșterea numărului de noi infectări. Prin toate apelurile făcute la nerespectarea măsurilor de protecție. PSD este vinovatul direct pentru politizarea tuturor deciziilor pe care Curtea Constituțională le-a luat în legătură cu măsurile Guvernului PNL în pandemie.”, încheie ea.

Related posts

Fiecare pandemie vine cu doi ani de epidemii după. Previziunile despre coronavirus avansate de Nelu Tătaru

Constantinescu Gabriel

Carantina totală se aplică în România de miercuri, 25 martie ora 12.00. În ce condiții se poate ieși din casă

Constantinescu Gabriel

Doctorul Adrian Streinu Cercel ar putea fi destituit din fruntea Institutului Matei Balș. Declarațiile „iresponsabile” l-au pus pe făraș

Constantinescu Gabriel

Coronavirusul s-a întors în Coreea de Sud. A apărut un focar la o firmă de comerț online din Seoul

Alina Gorghiu merge la Timiș pentru a deschide lista candidaților PNL la Senat

Andrada Ionescu

Sunt dați afară medici și asistente în plină criză a coronavirusului, acuză Florian Bodog

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment