Adrian Năstase
Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase a cerut, miercuri seara, demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu, pe care-l acuză că nu face nimic pentru a rezolva problemele apărute în energie.

„Nu cred că un plin de benzină va schimba fundamental lucrurile. Soluția este, poate, să găsim un alt ministru. Durează de prea multă vreme problema asta cu energia, nu avem soluții, nu avem răspunsuri. Ministrul pare că nu este informat. Poate ar fi bine să facem apel la un ministru mai bine informat. Oamenii sunt îngrijorați, am văzut în comunicate că și americanii sunt îngrijorați și UE este îngrijorată”, a spus fostul premier Adrian Năstase, la Antena 3.

Adrian Năstase nu a fost singurul care a cerut vehement miercuri demisia ministrului Energiei, aceeaşi părere având-o şi George Simion, preşedintele AUR.

„Ne au condus niste hoti! Ministrul Energiei este un hot! Sa meargă cineva in Mehedinti acum si sa faca poze la benzinariile sotiei lui Virgil Popescu. OMV Petrom vinde petrol românesc, 40% care se vinde este autohton si este vandut la 9 lei, 10 lei, bătaie de joc. Si ma intrebati de ce este hot? Ca este, si cine ii suporta?

Suntem solidari cu cauza românilor, avem probleme cu hoții, cum au marit pretul la pompa si cum castiga soția lui Virgil Popescu acum din aceasta specula ordinara. Si soția lui Dan Motreanu, şi a lui Dan Barna, ca si ea este angajata la OMV si baietii destepti. Nu toti de la aceste companii sunt hoti, doar rudele politicienilor, colegii mei.”, a spus George Simion, în exclusivitate, la România TV

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *