Adrian Năstase se plânge că nu poate să voteze și o susține pe Firea
Actualitate

Adrian Năstase are în continuare interdicție la vot dar face politică pe blog. Fostul premier condamnat pentru corupție îndeamnă bucureștenii să o voteze pe Firea

Adrian Năstase se plânge din nou că nu poate să voteze și le cere alegătorilor din Capitală să o voteze pe Gabriela Firea. Fostul premier al României a stat 500 de zile la închisoare pentru două condamnări pentru fapte de corupție și are și interdicția de a alege și a fi ales, timp de cinci ani de la executarea pedepsei. Adică până în 2022, ceea ce înseamnă că nu poate vota la aceste alegeri.

Chiar dacă are dreptul de vot suspendat, asta nu înseamnă că Năstase nu poate să facă politică, de pe margine, desigur, adică de pe blog. El își îndeamnă fanii să nu lase Capitala pe mâinile lui Nicușor Dan.

Conform deciziilor lui Ionut Matei si ale lui Băsescu, nu voi putea vota nici anul acesta. Asta nu inseamnă că imi este indiferent ce se intâmplă la aceste alegeri. Ca de obicei, vă indemn să mergeti la vot. Indiferent de vârstă. Dar tocmai pentru că imi pasă, sper că nu veti lăsa capitala tării pe mâinile lui Nicusor Dan. Dacă nu ar fi candidat, probabil că imaginea lui ar fi rămas una de legendă, sugerând o persoană capabilă să rezolve toate problemele – atat de dificile – ale Bucurestiului. In momentul in care a decis să candideze, au iesit la lumină toate mizeriile ipocriziei sale. De aceea, nici PNL nu prea il mai sustine. El rămâne „sedus si abandonat” a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Traian Băsescu, fostul său adversar politic, nu are șanse la alegeri, consideră Adrian Năstase.

„Va lua Traian Băsescu din voturile lui? Putine. Probabil că va lua voturile unor „fideli” care altfel nu ar fi iesit la vot. De ce candidează, stiind că nu va câstiga primăria generală? Din trei motive: 1. din razbunare, impotriva PNL si USR care nu l-au acceptat in aliantă; 2. pentru a tine la reanimare PMP, până la alegerile parlamentare; 3. pentru a obtine un număr de consilieri generali (si locali) cu care să participe la diferite jocuri economice in Capitală. In rest, celor care vor să-l voteze, le amintesc că cei care nu tin minte trecutul, riscă să-l repete!

De aceea, dacă iti pasă pe mâinile cui iti lasi orasul, respectând indemnul de la Digi24, voteaz-o pentru un nou mandat la Primăria generală a Bucurestiului, pe Gabriela Firea. In felul acesta, vei da si un vot de neincredere celui care ar fi trebuit să fie impartial ca presedinte al Romaniei si care a devenit un jalnic purtător de cuvânt al PNL in această campanie electorală.

În tară, sper să-i votați pe cei care au fost sau care pot fi cei mai buni gospodari”, a scris Adrian Năstase pe blog.

Related posts

Gabriela Firea, preocupată acum de căldura din casele bucureștenilor, după patru ani în fruntea primăriei

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu, suspect de COVID. S-a izolat de urgență, plecând de la sediul PSD

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea are un loc de parlamentar pus deoparte, spune președintele PSD Marcel Ciolacu

Constantinescu Gabriel

Un nou program de testare pentru bucureșteni

Alina Angelescu

Bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă și căldură, Gabriela Firea vorbește despre „pisici negre”

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan nu va fi investit vineri în funcția de primar. Ține de interpretarea legii, a explicat primarul ales al Capitalei

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment