Podul Ciurel a fost inaugurat în grabă de primarul Capitalei, Gabriela Firea
Actualitate

VIDEO| Podul Ciurel, inaugurat în grabă în campania electorală a Gabrielei Firea. Autobuzele nu au loc și se urcă pe trotuar

Podul Ciurel a fost inaugurat în grabă de primarul Capitalei, Gabriela Firea, aflată în campanie electorală înainte de alegerile de duminică. O demonstrează graba cu care a fost deschis circulației, deși lucrările nu sunt gata. Este o singură bandă de circulație disponibilă și este atât de îngustă încât autobuzele nu au loc și trebuie să se urce jumătate pe trotuar, punând în pericol pietonii.

Manevrele la care sunt obligați șoferii STB și ai autovehiculelor de mari dimensiuni sunt demonstrate de o filmare apărută în spațiul public, prezentată de Digi24.

Un șofer a realizat înregistrarea cu o cameră de bord, iar în imagini se vede cum un autobuz al liniei 601 merge pe șoseaua Virtuții, apoi virează la dreapta pentru a urca, pe bretea, pe noul pod.

Pentru că banda este prea îngustă pentru autovehiculul de mari dimensiuni, iar sensurile sunt despărțite cu stâlpi, autobuzul trebuie să urce pe trotuar cu partea dreaptă pentru a putea efectua virajul.

În plus, Podul Ciurel a fost blocat luni după-amiază de numărul mare de mașini, la doar două zile de la inaugurare.

Podul Ciurel, deschis circulației sâmbătă dimineața, a fost blocat luni după amiaza, la ora de vârf. Podul a schimbat rutele din zonă și mai mulți bucureșteni s-au plâns de aglomerația din trafic.

„Mi-aș dori ca autoritățile să introducă din nou ruta care merge pe sub pod și care era semaforizată, deși se bloca la ora de vârf, era mult mai utilă”, spunea un șofer blocat în trafic.

Noul pod de la Ciurel, dat in folosinta sambata 19 Septembrie cu surle si trambite OBLIGA transportul in comun sa urce pe trotuar pentru a putea lua curba la urcare . Bretelele sunt inguste ca naiba si sunt curios cum o sa ajute acest lucru cand un tir sau un camion cu dubla remorca va dori sa foloseasca acelasi traseu….vedeti filmultetul atasat

Publicată de Dragos Dibla pe Luni, 21 septembrie 2020

Related posts

Nicușor Dan și panarama. Ce a vrut să spună candidatul liberalilor și ce a înțeles Gabriela Firea

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea că a oprit plata banilor pentru persoanele cu handicap. Firea: „O nouă zi, un nou fake news”

Andrada Ionescu

Gabriela Firea spune că Ministerul Sănătății informează greșit

Alina Angelescu

Alegerile locale din 27 septembrie pot fi amânate a doua oară, spune Ludovic Orban. Cum s-ar ajunge aici

Candidatura lui Rafila și Streinu Cercel pe listele PSD, criticate din „ranchiună și invidie politică” consideră Gabriela Firea

Constantinescu Gabriel

„Mâna dreaptă” a Gabrielei Firea, schimbată din funcție la Primăria Capitalei! Cu cine l-a înlocuit Nicușor Dan pe Marius Coaje

Andrada Ionescu

Leave a Comment