Afacerile lui Buhnici, vloggerul implicat într-un scandal sexist
Afacerile lui Buhnici, vloggerul implicat într-un scandal sexist

Afacerile lui Buhnici. Vloggerul implicat într-un scandal sexist câștigă bani serioși, dar nu numai din activitatea de pe rețelele sociale. George Buhnici și soția sa „minoră”- așa cum a spus el în glumă când a criticat vergeturile femeilor- dețin mai multe firme care au avut rulaje și profituri frumușele.

Afacerile lui Buhnici au avut un rulaj de peste 16 milioane lei în ultimii trei ani, potrivit unei anchete Newsweek România.

George Buhnici are 430.000 de urmăritori pe pagina de Facebook, acolo unde există numeroase imagini cu plasare de produse. O parte din veniturile sale vine de la companiile cărora le laudă produsele pe rețelele sociale.

Vloggerul în vârstă de 41 de ani locuiește în comuna Corbeanca, are o casă independentă din punct de vedere energetic, conduce o Tesla și mai deține și alte mașini.

Firmele în care George Buhnici este implicat:

Comedia Interactive SRL (înființată în 2012) se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe. Compania este deținută de cei doi soți Buhnici, iar în ultimii trei ani analizați a raportat o cifră de afaceri de circa 1,23 milioane lei și un profit de 251.000 lei.

În mod separat, soția sa este unicul asociat al companiei Forum Euroconcept SRL, care a raportat afaceri de 1,5 milioane lei în ultimii trei ani.

Cea mai profitabilă companie în care este implicat vloggerul e Green Electric City Srl (înființată în 2009), care se ocupă de lucrări de instalații electrice. Este unicul asociat al companiei, iar în ultimii trei ani aceasta a raportat o cifră de afaceri de circa 9,9 milioane lei și un profit de 1,26 milioane lei.

Buhnici George Daniel PFA (înființată în 2012) nu a depus niciodată bilanț la Ministerul Finanțelor. Buhnici mai deține Internet Automobile SRL (înființată în 2021), dar fără activitate. Gadget Bigboys SRL (înființată în 2020) se ocupă cu comerțul, dar nu a fost printre cele mai profitabile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *