Alegerile anticipate sunt singura soluție pentru români, spune Ciolacu
Alegerile anticipate sunt singura soluție pentru români, spune Ciolacu

Alegerile anticipate sunt singura soluție pentru ca românii să o ducă mai bine, consideră președintele PSD, Marcel Ciolacu, care negociază cu restul partidelor moțiunea de cenzură împotriva actualului guvern. „Nu există altă soluție decât alegerile anticipate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Actualul parlament nu mai reflectă voința românilor, astfel că organizarea alegerilor anticipate este singura soluție politică viabilă este de părere Ciolacu.

Nu există în acest moment altă soluţie decât crearea unei alte majorităţi. Partidul Social Democrat nu va face un guvern cu PNL sau cu USR-PLUS. Este de noaptea minţii să credeţi că noi vom intra într-un guvern cu domnul Cîţu sau cu domnul Oros. Se poate creiona o altă majoritate politică. Dacă nu, nu e un capăt de ţară şi există şi posibilitatea unui guvern minoritar, dar din punctul meu de vedere şi al altor colegi nu există altă soluţie decât alegeri anticipate”, a afirmat liderul social-democraților, joi seară, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a precizat că le va propune colegilor săi social-democrați să depună moțiunea la începutul sesiunii parlamentare. Totodată, președintele PSD spune că s-a înțeles cu AUR pentru ca moțiunea să fie susținută de ambele formațiuni.

Să nu ţinem cont de ce au ei acolo, mascarada aia de congres, să ţinem cont numai de ce se întâmplă în economie, de nivelul de trai al românilor şi să depunem la începutul sesiunii moţiunea de cenzură. În acest moment am început discuţiile cu cealaltă formaţiune care se află în opoziţie, AUR, şi ne-am pus de acord să susţinem împreună această moţiune”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *