Alexandru Rafila poate fi premier. Marcel Ciolacu, de acord cu propunerea
Alexandru Rafila poate fi premier. Marcel Ciolacu, de acord cu propunerea

Alexandru Rafila poate fi premier, pentru că Marcel Ciolacu se declară de acord cu propunerea pe care i-a făcut-o Florin Cîțu. Liderul social-democrat a lăsat însă să se înțeleagă că Florin Cîțu nu i-ar fi spus asta în față, căci a aflat și el „din spațiul public”.

Președintele PSD, susține că este de acord cu nominalizarea lui Alexandru Rafila pentru funcția de premier, varianta pe care i-ar fi propus-o Florin Cîțu. „L-am propus domnului Ciolacu pe Rafila, dar n-a fost de acord” a declarat miercuri seara, Florin Cîțu.

„Urmează să stabilim acum telefonic și vom vedea, normal ar fi ca astăzi să finalizăm cu programul de guvernare și orientarea de prim-ministru. Eu am înțeles că avem o variantă (de premier, n.r.), domnul Rafila. Eu sunt total de acord”, a declarat președintele PSD, joi dimineață, citat de B1TV.

Alexandru Rafila poate fi premier. Întrebat dacă într-adevăr i-a făcut Florin Cîțu această propunere, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am înțeles din spațiul public că domnul Florin Cîțu mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca președinte al Partidului Social Democrat, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”.

Eu repet, dacă domnul Cîțu mi-a făcut această propunere, îl anunț că sunt de acord. (…) Am auzit la televizor, am auzit în spațiul public de la primul-ministru demis (Florin Cîțu, n.r.) că mi l-a propus pe domnul Rafila. Sunt total de acord. (…) Vă repet, domnul Florin Cîțu a spus în spațiul public că mi l-a propus pe domnul Rafila și că eu am refuzat – îl anunț că eu nu refuz această propunere. Înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”, a adăugat liderul social-democraților.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *