Alexandru Rafila s-a înscris în PSD

Alexandru Rafila, reprezentatul României la OMS, s-a înscris în PSD și candidează la alegerile parlamentare pe listele partidului. Anunțul a fost făcut într-o conferință comună de presă, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Încă de zilele trecute, informația că Alexandru Rafila va deschide listele PSD la alegerile parlamentare s-a vehiculat în presă.

Rafila s-a înscris în PSD. „Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate. Intoleranța, polarizarea fac imposibilă colaborarea. Trebuie să fim concentrați pe proiecte. Apartenența la un partid politic este o oprtunitate să aducem schimbări în viața de zi cu zi. Este important ca oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare dintre domeniile pe care le cunosc. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflexie astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte”, a declarat Alexandru Rafila, într-o conferință de presă, alături de Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Alexandru Rafila a fost cooptat în echipa PSD pentru a se lupta cu pandemia din Parlament, subliniind că Guvernul nu „gestionează pandemia”.

„Îi mulțumesc domnului Rafila că s-a alăturat echipei noastre și sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură. Este o luptă de durată. Românii au nevoie de specialiști în Parlament ca să facă legislația pentru această luptă cu pandemia. Este clar că Guvernul actual nu gestionează această pandemie. De cele mai multe ori caută scuze sau caută vinovați. Oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitor în Parlamentul României. Sunt convins că veți face tot ceea ce trebuie în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Lasă un răspuns