Analistul Cozmin Gușă a felicitat inițiativa lui Victor Boștinaru,
Actualitate

Cozmin Gușă îl susține pe Victor Boștinaru în mesajul său critic adresat către Ciolacu & Co. „Liderii mediocri, cu școală discutabila, cu o înțelegere rudimentară a responsabilităților lor”

Analistul Cozmin Gușă a felicitat inițiativa lui Victor Boștinaru, care a trimis o scrisoare deschisă extrem de critică către conducerea PSD. “Către Ciolacu și Stănescu!” Radiografia CRITICĂ, dar CORECTĂ, a stării actuale din PSD și-a felului în care este condus interimar, apreciază Gușă.

Gușă a scris pe contul său de Facebook că opinia lui Boștinaru contează atât timp cât are 19 ani vechime în partid, iar în acest timp a încercat să-l scape de eticheta de „comunist”.

„Victor Boștinaru este membru PSD din 2001, atunci când l-am integrat în echipa mea, de secretar-general, la șefia Direcției de Relații Internaționale a partidului. Pe lângă faptul că i-a învățat pe mulți “integrare europeană”, Victor este unul dintre artizanii principali ai relaționări externe PSD pro-Vest, relaționare care-n acele vremuri post-iliesciene se reducea la corespondența cu … Partidul Comunist Chinez.

Are deci și dreptul și expertiza necesară pentru a critica, iar ceilalți, care “stau ascunși pe sub paturi”, ar face bine să analizeze ceea ce Victor expune CORECT, și s-acționeze dacă mai au gânduri politice!” a scris analistul Cozmin Gușă deasupra scrisorii deschise a lui Victor Boștinaru.

Scrisoare deschisa catre conducerea interimara PSD

Domnule Președinte interimar

Domnule Secretar General interimar

Am fost tentat sa intitulez aceasta scrisoare deschisa .. Scrisoare despre orbi spre folosul celor care vad ‘’ inspirat de lucrarea unui celebru illuminist dar am renuntat , pentru a nu va obliga la o cautare obositoare pe internet.

In urma cu un an de zile, fara sa negociez locuri eligibile, consilii de administratie sau favoruri pentru rude si prieteni, am revenit pe pozitia de secretar international al PSD. Am facut-o pe baze voluntare , sincer si dezinteresat,constient ca am o datorie morala sa imi ajut partidul intr-un moment greu. Tot acest efort marcat de rezultate vizibile s-a incheiat la inceputul lui martie 2020 , cand am constatat pe baza a numeroase probe ca actuala conducere interimara a PSD este nepasatoare fata de problemele de relatii internationale si politica externa , si mai grav, demonstreaza ca nici nu intelege nimic.

Aceasta scrisoare deschisă nu este motivata de interese personale,nici de angajarea intr-o campanie politica” și-a început mesajul Victor Boștinaru.

(…)

Această parte a mesajului său este dedicată direct președintelui interimar Marcel Ciolacu și a echipei care îl înconjoară.

„Liderii mediocri, cu școala discutabila,cu o intelegere rudimentara a responsabilitatilor lor, manati exclusiv de interese meschine nu au cum sa reprezinte o solutie pentru salvarea social-democratiei romanesti.

Este periculos petru dumneavoastra sa improscati de o maniera demna de anii ’50 pe cei care sunt de o alta opinie , pe cei care cred ca PSD merita o conducere de care sa fim toti mandri.Daca v-ati uita in oglinda , ati vedea ca raspunderea pe care v- o asumati este prea mare pentru resursele si competenta dumneavoastra, in incercarea de a ramane in scaunul lui Ion Iliescu , Adrian Nastase sau Mircea Geoana.

PENTRU DUMNEAVOATRA PUR SI SIMPLU PALARIA E PREA MARE !!!”

Postarea  completa AICI.

 

Related posts

Aurelia Surulescu

A.M. Ionescu

Legea vaccinării obligatorie, scoasă de la sertar de PSD. Tot ei au blocat-o doi ani

Constantinescu Gabriel

Mircea Ardeleanu

George Dumitrescu

Protestatar bătut de protectorii Vioricăi Dăncilă

George Dumitrescu

Traian Băsescu, despre scorurile PSD la viitoarele alegeri anticipate: „Nu mai stăm în mobilizarea lui Bădălău și a lui Ciolacu”

Constantinescu Gabriel

Alina Mungiu Pippidi vorbește de „băieții cu cu ochi albaștri” și face rechizitoriul celor trei luni de guvernare PNL

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment