Andrew Tate, o nouă postare pe Twitter din închisoare: „România, o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe, doar suspiciuni”

Andrew Tate acuză, într-o nouă postare pe Twitter, că România este o țară comunistă. Cu toate acestea, înainte să fie închis, le spunea fanilor că s-a mutat în țara noastră pentru i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol.

Astfel, într-o înregistrare video adresată fanilor săi și abonaților de la „Hustler University”, Tate le explica motivele pentru care a ales să se mute în România, sugerând că i-ar fi mai ușor să scape de eventuale acuzații de viol, scrie Hotnews.

Milionarul britanic a afirmat în mesajul respectiv că aceasta ar constitui 40% din motivația care l-a făcut să plece din Marea Britanie și să se mute în România.

„Nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fac ce vreau”, afirma Andrew Tate.

Acum, într-o nouă postare făcută pe Twitter, el susține că România este un stat comunist, nemulțumit de decizia instanței.

„România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe, doar suspiciuni. Te vor închide în închisoare și vor încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Tate.

Într-o altă postare pe pagina sa de Twitter, făcută sub formă de poezie, săptămâna trecută, el s-a plâns de condițiile din detenție, afirmând că este închis într-o celulă fără lumină în care sunt gândaci și păduchi.

Avocatul lui Andrew Tate a precizat, la începutul lunii ianuarie, că acesta nu are acces la telefon și că postările făcute pe pagina sa de Twitter sunt făcute, probabil, de un administrator cu care milionarul britanic ține legătura.

Frații Tate, reținuți la sfârșitul anului trecut

Andrew și fratele său, Tristan, au fost reținuți pentru 24 d eore, în data de 29 decembrie 2023, fiind acuzați de viol, constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane, dar aceștia au negat toate acuzațiile care li se aduc. Ulterior, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Procurorii DIICOT afirmau, la momentul respectiv, că au identificat șase victime care au fost exploatate sexual de grupul infracțional.

Pe 10 ianuarie, Curtea de Apel București le-a respins contestația făcută la decizia de arestare preventivă luată la finalul anului trecut.

Zece zile mai târziu, Tribunalul București a dispus prelungirea mandatelor de arestare preventivă pentru milionarii britanici, alături de alte două persoane cercetate în dosar, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, cele două femei fiind acuzate de complicitate.

Joi, Andrew Tate și fratele său, Tristan, au fost duși din nou la DIICOT pentru a participa la perchiziţii informatice, după ce – cu o zi înainte – o acţiune similară a durat aproximativ opt ore.

La intrarea în sediul DIICOT, unul dintre cei doi fraţi a susținut că nu există probe împotriva lor şi că sunt persecutaţi pentru că au succes și sunt bogaţi.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *