Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut o apariție neobișnuită marți seară, la incendiul de la clădirea rezidențială din nordul Capitalei, unde s-a îmbrăcat în haine de pompier și chiar purta și o cască specifică.

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a apărut îmbrăcată în pompier în fața camerelor, la incendiul din nordul Bucureștiului, care a izbucnit la ultimul etaj al unui fost hotel, transformat în bloc de locuințe, din Cartierul Francez. Autoritățile au pornit controale după incendiul uriaș.

Intervenția pompierilor a fost îngreunată din două motive – clădirile sunt construite prea aproape una de alta, iar din zonă lipsesc sursele de apă. Primăria Sectorului 1 a anunțat că va verifica documentele construcției. Nu e clar daca sistemele de hidranți au funcționat aseară. Într-o postare pe Facebook, primarul Sectorului 1 susține că hidranții din zona afectată de incendiu nu funcționau și că pompierii au alimentat cu apă de la mașinile primăriei. De cealaltă parte, reprezentanții ISU o contrazic pe Clotilde Armand și spun că militarii au avut în permanență surse de apă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *