Au dansat pe mașina poliției și acum au dosar penal. Doi adolescenți au vrut să pară eroi pe rețelele de socializare și s-au filmat dansând manele pe mașina Poliției. Ei au fost identificați și sunt cercetați penal.

Adolescenții, cu vârste de de 15 și 16 ani, s-au ales cu dosar penal pentru distrugere, după ce s-au urcat pe o mașină de Poliție și au dansat pe manele, filmându-se, foarte mândri de isprava lor.

Au dansat pe mașina poliției. Adolescenții din comuna Tâmboești au fost filmați, iar imaginile nu au stârnit doar interesul fanilor de pe Tik – Tok, ci și al autorităților, care nu au considerat deloc amuzant gestul lor.

Imaginile au devenit virale pe Tik – Tok și s-au ales cu sute de vizualizări. Poliția nu a fost așa încântată de gluma nesărată a celor doi, așa că au deschis un dosar penal pentru distrugere, după ce băieții s-au urcat pe mașina de Poliție și au dansat pe ea, relatează B1TV.

În imagini, se poate vedea cum cei doi adolescenți se distrează de minune în timpul filmărilor, după ce s-au urcat pe mașina de Poliție. „Șase șase ia Poliția”, se aude pe fundal, din melodia pe care cei doi o ascultă.

La momentul la care s-au urcat pe mașină, polițiștii nu se aflau în apropiere, dar imaginile s-au viralizat rapid așa că autoritățile au luat măsuri imediat ce le-au văzut în mediul online.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *