raed arafat
raed arafat
  Romania pandemica este ghearele unei dictaturi para-militare, care actioneaza intr-un razboi de tip hibrid, cu girul structurilor militare oficiale din tara, dar si mai grav, cu aprobare de la partenerul nord-atlantic american, scriu jurnaliștii de la Ziua News.

  Legaturile externe – validate de SIE – se petrec pe linia secretarului general adjunct al NATO – Mircea Geoana, prin Aspen Institute Romania (al carei sef este inca fostul candidat prezidential si fost sef al PSD), filială a Aspen Institute (AI) din SUA, o pepiniera a liderilor mondiali care sunt „alesi” in functii cheie.

  Afaceri în pandemie

  Geoana – despre care se spune ca va candida in 2024 la presedintia Romaniei – a „absolvit” AI in SUA alaturi de mai multe personalitati internationale care pot fi vazute pe siteul oficial. In plus, „structura” din jurul Aspen Institute Romania, condusa direct de Raed Arafat de la DSU – care nu este membru oficial al AI Romania, dar e indirect implicat (se va vedea mai departe), cu ramificatii la Adriana Pistol șefa de la INSP – care aplica metodologia deceselor Covid -, cu reprezentanti de pres sau alti ziaristi care au derulat si mai deruleaza afaceri cu MApN.

  O structură supra-ministerială

  Faptul ca Arafat e „ierarhic superior” tuturor acestora ne-o releva cea mai importanta informatie din audierea lui Alexandru Rafila (si el membru al AI Romania, dar si reprezentant la OMS) de catre comisia reunita de Sanatate din Parlament pentru validarea sa in functia de ministru in guvernul Nicolae Ciucă (premier care e si el in „panoplia” AI). Rafuiala pentru suprematie după inlaturarea lui Florin Cîțu a fost cea referitoare la relatia cu Raed Arafat, seful DSU. Rafila a afirmat ca Arafat conduce o „structura supra-ministeriala” care impune regulile in gestionarea pandemiei, nu numai referitoare la restrictii, pe care „le dicteaza”, ci si la „capitolul comunicare”. Acesta a mai spus ca e anormal ca intrega strategie „sa nu fie la Ministerul Sanatatii”, ci sa fie la un organism care nu e nici macar „inter-ministerial”, ci e deasupra ministerelor de Interne, al Sanatatii, al Finantelor etc., care se ocupa de achizitii fara sa intrebe pe nimeni si care „are specialisti din alte domenii decat sanatatea”.

  Practic, ce a spus Alexandru Rafila a fost o bomba care ar fi trebuit sa explodeze in presa, dar care a fost musamalizata de ziaristii de casa ai DSU, platiti din fondurile puse la dispozitie de campania anti-pandemica pe de-o parte si cea de informare pro-vaccinare pe de alta parte. Unul din partenerii „strategici” e chiar NATO (mai multe amanunte AICI si AICI.), care a si finantat, in perioada 2015-2020 un proiect in care era implicat direct Raed Arafat (alte amanunte AICI).

  Citește continuarea pe Ziua News.

   

  Leave a comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *