Bill Gates a prezis când va fi sfârșitul acestei pandemii
Bill Gates a prezis când va fi sfârșitul acestei pandemii

Bill Gates a prezis când va fi sfârșitul acestei pandemii și a spus că ratele de infectare și de deces se vor schimba semnificativ.

Fondatorul Microsoft crede că datorită vaccinării masive există șansa ca numărul cazurilor de infectare să scadă. O soluție o reprezintă și apariția tratamentelor noi.

Bill Gates precizează că pandemia se va încetini la mijlocul anului 2022. Aceasta ar putea să se agraveze doar în cazul în care va apărea o nouă variantă agresivă a Covidului, consideră fondatorul Microsoft, care a fost implicat prin fundația sa într-o serie de proiecte care implică vaccinarea în țările sărace, pentru mai multe afecțiuni.

Bill Gates a prezis sfârșitul pandemiei. Potrivit omului de afaceri, imunitatea naturală dobândită de mai multe persoane care ajung să se infecteze, distribuția vaccinului și apariția medicamentelor va contribui la încetinirea pandemiei.

„Vaccinurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, susține Bill Gates.

Vești bune vin și de la compania Pfizer. Reprezentanții acesteia au anunțat că au semnat un acord, potrivit căruia mai multe companii vor putea produce pastila sa împotriva coronavirusului, relatează B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *