Candidatura lui Rafila și Streinu Cercel au fost criticate „din invidie politică”
Candidatura lui Rafila și Streinu Cercel au fost criticate „din invidie politică”

Candidatura lui Rafila și Streinu Cercel au fost criticate „din invidie politică”consideră Gabriela Firea. Primarul în funcție susține că a simți „o ranchiună” din partea premierului Ludovic Orban când acesta a spus că cei doi medici au făcut „o greșeală gravă” atunci când au decis să se înscrie în PSD.

„Dacă distinşii profesiori Cercel şi Rafila ar fi candidat pe listele PNL, cu siguranţă ar fi fost în continuare nişte somităţi ale lumii medicale (…) Am simţit o invidie politică, o ranchiună chiar, mai ales după mimica facială”, a declarat Firea la Antena 3.

Firea l-a acuzat pe Ludovic Orban că încearcă să anuleze calităţile profesionale ale medicilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel.

Candidatura lui Rafila și Streinu Cercel pe listele PSD. Premierul Ludovic Orban a catalogat duminică drept „o greşeală gravă” decizia medicilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu- Cercel de a se înscrie în PSD şi de a candida din partea acestei formaţiuni politice pentru mandate în Parlament. El susţine că cei doi „au devenit PSD-işti” şi că „nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă legate de pandemie”.

Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu Cercel, care au fost în frontul de luptă anti-COVID. să te duci la PSD? Oare ce a putut să le promită? Să te duci să candidezi la PSD care a torpilat sistematic timp de şapte luni de zile tot efortul autorităţilor şi specialiştilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri? Eu, personal, nu pot să înţeleg, este o decizie pentru care vor fi huliţi, vă spun sincer” a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la B1 Tv.

Primul ministru susţine că cei doi şi-au pierdut credibilitatea în ceea ce priveşte opiniile pe care le exprimă cu privire la criza sanitară.

Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă legate de pandemie. De când e pe lista PSD, unul dintre ei şi-a schimbat şi poziţiile publice, a devenit, brusc critic”, a susţinut Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *