Image default
Actualitate

Ludovic Orban, despre candidaturile lui Rafila şi Streinu-Cercel la parlamentare: „Cum să te duci să candidezi la PSD?”

Ludovic Orban, premierul României, precizează că Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel își vor pierde orice credibilitate profesională pentru că au decis să candideze la pe listele PSD la alegerile din 6 decembrie.

“Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu-Cercel, care ai fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci să candidezi la PSD? Oare ce a putut să le promită, să te duci să candidezi la PSD, care a torpilat sistematic, de şapte luni de zile, tot efortul autorităţilor şi al specialiştilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri? Eu, personal, nu pot să înţeleg, este o decizie pentru care vor fi huliţi, vă spun sincer. Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă, legate de pandemie. (…) Când suntem într-o creştere a numărului de cazuri, când e nevoie de fiecare om care este implicat, mi se pare o greşeală gravă pentru ei, ca oameni care au fost implicaţi în activitate şi au avut rezultate. Să te duci să îţi depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon în luptă”, a declarat Ludovic Orban la B1 TV.

Liderul PNL a adăugat că, din punctul său de vedere, PSD reprezintă, astăzi, “pericolul cel mai mare pentru România”.

“Pericolul cel mai mare pentru România, astăzi, este PSD. Tot ce face PSD îl transformă într-un duşman grav al viitorului, al şansei României de a avea un viitor, de a avea dezvoltare, de a avea cu adevărat şansa de a-şi reveni şi de a sta pe picior de egalitate la masa naţiunilor dezvoltate. PSD este un partid duşman al României”, a mai spus Ludovic Orban.

Citește pe aceiași temă

Desemnarea lui Orban nu mai este posibilă, a decis Curtea Constituțională. Klaus Iohannis a reacționat: „Am spus-o și o repet: nu voi desemna un premier PSD”

Constantinescu Gabriel

Teodorovici face pași către conducerea PSD

Andrada Ionescu

Violeta Alexandru își declară susținerea pentru Ludovic Orban: „Dincolo de „wow” contează liberalismul practicat, nu declarat”

Andrada Ionescu

3 comentarii

Ministrul Apărării s-a înscris în PNL. Orban: „Personal, îl voi propune candidat pentru Senat” - Lumea Politică 19 octombrie 2020 at 9:12

[…] Ludovic Orban, despre candidaturile lui Rafila şi… […]

Reply
Candidatura lui Rafila și Streinu Cercel au fost criticate „din invidie politică” 19 octombrie 2020 at 11:40

[…] Ludovic Orban, despre candidaturile lui Rafila şi… […]

Reply

Lasă un comentariu