Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, s-a înscris în PNL și va candida la alegerile parlamentare pentru un loc în Senat, a anunțat duminică liderul liberal, Ludovic Orban.

„Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi, a luat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte al partidului, îl voi propune candidat pentru Senat”, a spus Ludovic Orban.

În ceea ce priveşte modul de întocmire a listelor de candidaţi în filialele judeţene, Ludovic Orban a arătat că acestea sunt întocmite prin decizia forurilor statutare judeţene. Numai ministrul apărării, la Dolj și Mara Mareș la București au fost adăugați de BPN.

„Ultima procedură statutară privitoare la liste este procedura de validare a listelor în Biroul Politic Naţional” a arătat Ludovic Orban.

Biroul Politic Naţional al PNL va decide din partea cărei organizații va candida ministrul apărării, a precizat Orban. Cel mai probabil Ciucă se va duce la Dolj.

Conducerea partidului liberal s-a reunit duminică pentru a valida listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Leave a comment

Lasă un răspuns