Mara Mareș

Mara Mareș, șefa PNL Tineret, candidează la Camera Deputaților în locul Danielei Nicolescu, pe locul 8 la Camera Deputaților. Listele din București sunt deschise de Ludovic Orban și Violeta Alexandru la Deputați și Florin Câțu și Sorin Câmpeanu la Senat.

”Sunt onorată să fac parte din echipa PNL Bucuresti, alături de care voi candida pentru un nou mandat de deputat. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi dedica activitatea construcției Noului București și sprijinirii echipei PNL care va moderniza capitala. Le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, președintei PNL București, Violeta Alexandru și celorlalți colegi alături de care candidez și alături de care voi avea șansa să lucrez”, scrie Mara Mareș pe Facebook.

„După alegerile locale, în care peste 1000 de tineri din Tineretul Național Liberal au obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni, avem acum șansa de a obține câteva mandate de deputat. Generația Altfel este creditată cu încredere atât la nivelul unor județe cât și aici, în capitală, unde tinerii, alături de Nicușor Dan, vor reseta felul în care se face politică și administrație și vor da tonul schimbării nu doar pentru București, ci pentru întreaga Românie”, a anunțat Mara Mareș pe Facebook.

Mara Mareș, șefa PNL Tineret, candidează la alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anunțat, duminică seară, că toți miniștrii din cabinetul său se vor regăsi pe listele PNL la alegerile parlamentare cu excepția lui Bogdan Aurescu, care este diplomat, și Marcel Boloș, care a refuzat pentru că este preot misionar.

„Sunt puține modificări față de ce s-a votat la filială. Domnul ministru Ciucă va fi pe locul 1 la Senat, în Dolj. Apoi, candidat la București va fi Mara Mareș, președinta Organizației de Tineret la Camera Deputaților. În rest, candidează toți miniștri cu două excepții: domnul Marcel Boloș, care e preot misionar și preferă să slujească, iar domnul Aurescu este diplomat de carieră, nici n-am discutat (…). Sunt o serie de colegi care nu se mai regăsesc pe liste, fie pentru că nu și-au depus candidatura, ei rămân în echipă oricum, le-am mulțumit tuturor”, a declarat Ludovic Orban, după ședința Biroului Permanent Național al PNL

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul