Care sunt candidații alianței USR PLUS PNL pentru Primăria Capitalei. Alianța și-a stabilit candidații. Aceștia spun că s-au unit pentru a îndepărta orice urmă de PSD din București.

„Alianța USR PLUS și PNL îl susțin pe Nicușor Dan pentru Primăria Generală și vor susține candidați comuni la primăriile de sector.
– Sectorul 1 – Clotilde Armand
– Sectorul 2 – Radu Mihaiu
– Sectorul 3 – Adrian Moraru
– Sectorul 4 – Simona Spătaru
– Sectorul 5 – Cristian Bacanu
– Sectorul 6 – Ciprian Ciucu
„, spun cei de la alianța USR PLUS într-o postare pe pagina lor de Facebook.

Mai mult, aceștia spun că această alianță s-a produs pentru a elimina PSD-ul de la conducerea capitalei. „Am făcut acest pas pentru că Bucureștiul are nevoie de o schimbare ca de apă caldă. Nu mai putem suporta încă patru ani de Firea-PSD. De astăzi, intrăm în linie dreaptă pentru alegeri. Dar până atunci avem nevoie de semnături. Și avem nevoie de ajutorul tău. Avem astăzi o șansă reală să schimbăm Bucureștiul. Vino și tu alături de noi!”, se încheie postare.

Candidatul alianței USR PLUS PNL de la sectorul 2, Radu Mihaiu a făcut o declarație la scurt timp după ce a fost desemnat candidat unic la sectorul 2. „Vreau să mulțumesc USR, PLUS și PNL, cele 3 partide care mi-au acordat încrederea lor de a fi candidat unic al dreptei la sectorul 2. Împreună vom scoate nu doar PSDul din primărie, ci vom scoate pesedismul. Pentru că pesedism înseamnă sifonarea banilor publici spre interese proprii, înseamnă rețele mafiote și corupție, înseamnă toate motivele pentru care Bucureștiul și sectorul 2 au rămas în urma acelui oraș european pe care îl merităm. Ieri, dreapta s-a unit în București și asta înseamnă mai multă dezvoltare și un standard de viață mai bun pentru locuitorii sectorului.„, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *