Închirierea Castelului Bran nu este posibilă doar vedetelor, cum ar fi în cazul petrecerii organizate de Halloween de către celebrul miliardar Elon Musk, ci oricui are suficienți bani pentru a-și permite un preț piperat. Pentru prețul corect, pentru proprietari, desigur, la Castelul Bran se pot organiza evenimente, de la nunți la petreceri private. Evenimentele sunt însă foarte rare, pentru că mult prea puțini sunt dispuși să plătească asemenea sume.

Capacitatea este de aproximativ o sută de persoane, iar preţul diferă în funcţie de cerinţele clientului”, spunea, în urmă cu câțiva ani, directorul de marketing al Castelului lui Dracula.

Un asemenea eveniment de senzație este pregătit acum la Castelul Bran, iar cel mai bogat om din lume vrea ca totul să iasă perfect, așa că a angajat un regizor pentru a le oferi invitaților o experiență „Dracula” autentică.

La Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Pe de altă parte, noi informații indică faptul că Elon Musk nu va fi prezent la petrecere, arată B1TV.

Există și posibilitatea organizării unor petreceri la care iau parte sute de participanți, însă informațiile sunt puține, pentru că organizatorii au cerut și au oferit discreție invitaților.

Nu este prima petrecere de acest gen, pentru că în 2018, încântați de legenda Castelului Bran, 1000 de americani au petrecut acolo Halloween-ul.

Întreaga petrecere a fost organizată de o agenție de turism și fiecare participant a plătit câte 329 de dolari.

Asta înseamnă un cost total de 329.000 de dolari, dintre care o bună parte a mers spre chirie pentru că, cel mai probabil, costul închirierii crește în funcție de numărul de oaspeți.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *