roman participa petrecere miliardari elon musk castel bran 797254

Un român se află printre cei care participă, alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială, la petrecerea de Halloween de la Bran.

Este vorba despre Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească ce dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

Ce mulţi nu ştiu este faptul că Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto, potrivit mediaflux.ro.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanți ai lumii reies și din activitățile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afișat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de apropiat de Elon Musk.

La Castelul Bran se fac ultimele pregătiri. Începând cu ora 16>00, accesul publicului va fi interzis, astfel că organizatorii vor pune la punct ultimele detalii ale petrecerii la care vor participa aproximativ 150-200 de persoane.

Potrivit unor surse, petrecerea este organizată de Peter Thiel, co-fondator Paypal, miliardar în Top Forbes. Thiel, care este bun prieten cu cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, a sosit în România încă de vineri seară pentru a se asigura că totul este în regulă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *