cătălin drulă
cătălin drulă

​Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă consideră că premierul interimar Florin Cîţu este un „produs politic expirat” deoarece a ajuns la 7 la sută popularitate. El mai susţine că fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban este „practicant al unui tip de clientelism dus până la extrem”.

Cătălin Drulă a fost întrebat, joi seara, la Profit News, dacă USR mai lasă uşa deschisă pentru eventuale negocieri, în cazul în care PNL şi PSD nu se înțeleg.

„E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă. De fapt, egali îi consider vinovaţi pentru această criză. Noi am anunţat că am trecut în opoziţie, nu există o variantă în care negociezi ministere, programe de guvernare.”, spune Cătălin Drulă.

„Am citit undeva că lucrurile merg extrem de bine. După ce PSD a fost demonizat timp de trei, patru ani de preşedintele României, de liderii PNL, şi-au construit o întreagă înşelătorie electorală pe acest discurs şi acum, cum a spus domnul Cîţu, ne-am găsit multe lucruri în comun, culmea e că e adevărat”, a transmis Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a susţinut că Florin Cîţu este „un produs politic expirat”. ”

Tot o ţineau langa cu Florin Cîţu. Omul e un produs politic expirat, are 7 la sută popularitate şi ar fi putut să ajungă pe nedrept la 7 la sută, ar fi putut să fie un om care a luat măsuri de reformă nepopulare, există metode prin care să nu judeci un om doar pentru asta, dar văzându-l ca lider politic, văzându-l ca lider de guvern, ca comportament e complet justificată. În cazul său, cum îl vede publicul şi cum este omul politic, este o congruenţă”, spune Cătălin Drulă.

„E complet nepotrivit şi comportamentul pentru a conduce un guvern. Un lider al unui guvern de coaliţie trebuie să fie al tuturor partidelor şi să înţeleagă un echilibru al negocierii, să aibă tact, calm, să nu ameninţe”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *