Fostul președinte liberal Ludovic Orban a confirmat miercuri, 10 noiembrie, la Realitatea Plus, că se va propune în ședința PNL de vineri excluderea sa din partid. „Ei își doresc să scape de mine, că le stau ca un cui în talpă”, a spus Orban.

„Eu cred că nu le-a dat voie Iohannis până acum să mă dea afară, ca să nu mă victimizeze”, a declarat Ludovic Orban, cu referire la excluderea sa din Partidul Național Liberal, precizând că „de mult” voia partidul condus de Florin Cîțu să facă acest lucru.

Fostul președinte liberal Ludovic Orban a menționat că după ședința liberalilor de luni, 8 noiembrie, de la Vila Lac, „au trimis la ora 23.36 convocarea Biroului Executiv și mie mi-au trimis mesaj, pe lângă convocare, să mă prezint obligatoriu”, vineri, „ca să mă dea afară”.

„Acum, ei știu foarte bine că pentru a da afară un fost președinte al partidului, nu mă dai afară în BEx-ul echipei demolatoare. Este nevoie de o decizie a Consiliului Național, adică minimum 1.000 de liberali care trebuie convinși. „Sincer, o să mă duc la reuniunea Biroului Executiv ca să cer demisia lui Cîțu și a conducerii, să le mai cer o dată să sisteze orice fel de discuții cu PSD, după care, dacă ei continuă să bată palma cu PSD, în mod evident nu mai am ce să caut în PNL”, a mai spus Orban.

„Florin Cîțu l-a amenințat pe Ludovic Orban că va propune excluderea din PNL”

În ședința Biroului Politic Național al PNL de luni, 8 noiembrie, de la Vila Lac, președintele liberal Florin Cîțu i-a transmis fostului președinte PNL Ludovic Orban că va fi exclus din partid, au declarat atunci surse liberale pentru Libertatea.

„La finalul ședinței, Florin Cîțu l-a amenințat pe Ludovic Orban că va propune în prima ședință excluderea lui, inclusiv pentru declarațiile făcute la adresa președintelui Iohannis”, au explicat participanți la discuții.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *