Cătălin Drulă acuză coaliția că a băgat dezastrul financiar în care se află țara sub preș, și acesta a fost motivul pentru care este primul guvern care nu au făcut rectificare bugetare, ci au sărit rapid la bugetul pe 2024.

Liderul USR a declarat că lipsa rectificării bugetare în acest an se datorează faptului că actuala putere nu dorește să expună dimensiunea dezastrului din finanțele publice. Cătălin Drulă a acuzat guvernul că este iresponsabil și a menționat că au emis o ordonanță de urgență care indică că nu vor semna declarația de responsabilitate bugetară în acest an.

Sunteți primul guvern de după Revoluție care nu face rectificare bugetară, pentru că nu vreți să se vadă dimensiunea dezastrului din finanțele publice. Sunteți un guvern iresponsabil. De altfel, v-ați dat o ordonanță de urgență care spune exact asta, că dumneavoastră și complicii dumneavoastră de la PNL, ministrul Finanțelor, Boloș, în mod excepțional în acest an nu veți semna declarația care spune că bugetul este conform cu principiul responsabilității bugetare. Vă e frică de răspundere”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit B1TV.

Liderul USR a continuat să spună că „minciuna este modul de operare a acestui guvern” și a subliniat că românii vor avea parte de dificultăți din cauza modului în care guvernul gestionează țara, dar a promis că, odată ce actuala putere va fi înlăturată, va lucra pentru a pune țara pe roate: „Românii o vor duce mai greu din cauza felului cum gestionați România și finanțele țării, dar România va supraviețui. Mai avem puțin de așteptat până când veți fi înlăturați de la putere și vom pune țara pe roate. Va fi mai mult de reparat cu acest buget, dar o vom face cu adevărat patriotism bazat pe adevăr și pe responsabilitate”

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *