Câți bani au luat Nicu Covaci și trupa Phoenix pentru concertul de la nunta lui George Simion: „Negru pe alb, scrie în contract”
Câți bani au luat Nicu Covaci și trupa Phoenix pentru concertul de la nunta lui George Simion: „Negru pe alb, scrie în contract”

Nicu Covaci a dezvăluit, pentru tabloidul Libertatea, tariful pentru care trupa Phoenix a concertat la nunta lui George Simion. Liderul AUR a anunţat că evenimentul de la Măciuca a costat 12.000 de euro, banii provenind din donaţii sau din cadourile de la naşi.

„Preţul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar, pentru că am fost convins să ajutăm un spital pentru copii, am lăsat la 8.000 de euro. Negru pe alb, scrie în contract”, a declarat luni Nicu Covaci pentru Libertatea. Artistul le-a explicat jurnaliștilor mai sus citați, că preţul include şi costurile pentru transport, cazare şi alte cheltuieli pentru organizarea reprezentaţiei.

Nicu Covaci a vorbit despre alegerea de a cânta la nunta lui George Simion şi a Ilincăi Munteanu şi înainte de evenimentul de la Măciuca.

„Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a spus vineri, pentru Libertatea, Nicu Covaci.

Nunta lui George Simion a costat aproape 500.000 de euro, a spus deputatul AUR Dan Tănasă, lucru confirmat și de liderul AUR, deși anterior anunțase că cheltuielile au fost de numai 12.000 de euro.

„Darurile de nuntă, cum ar fi focuri de artificii, brânză, apă, bere, valoarea acestora se ridică undeva la până în 400.000 euro”, a spus Dan Tănasă la Antena3.

Deputatul AUR a spus că este decizia mirilor ce vor face cu banii strânși la nuntă, dar știe că liderul AUR anunțase că toți banii vor fi donați: „Eu știu că Simion a anunțat deja că banii se vor duce la spitalul mobil”.

După sumele vehiculate în spațiul public, George Simion a precizat luni seară, la Antena 3, cât a fost darul de nuntă și cât a costat nunta.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, la Antena 3.

Nicu Covaci / Foto: Facebook

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *