Cadou inedit pentru George Simion, la nuntă, de la Codrin Ștefănescu
Cadou inedit pentru George Simion, la nuntă, de la Codrin Ștefănescu

Cadou inedit pentru George Simion, la nunta cu Ilinca. Codrin Ștefănescu a spus ce le-a oferit mirilor în dar, la nunta care a avut loc în weekend în localitatea Măciuca din Vâlcea. Secretarul general al Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu a fost atât de încântat de alegerea sa încât și-a făcut și sieși același cadou, pe care să-l țină „la partid”.

Cu toate că nu a fost prezent la nunta lui George Simion, Codrin Ștefănescu a decis să îi ofere liderului AUR cu ocazia marelui eveniment… o vacă bălțată românească.

Am vrut să mă duc, dar nu am putut din cauze familiale. Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.

Noi trebuie să facem ceva pentru producția românească. Este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, când promovezi la televizor și pe site-uri de știri ideea mâncării de insecte și a uciderii vacilor… Nu-mi vine să cred câtă ură e în spațiul public. Noi nu în România prezentată de ei trăim”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru EVZ, citat de B1TV.

Suma strânsă de Simion la nuntă

După ce a invitat toată România să îi fie alături în ziua cea mare, liderul AUR a tras linie și a declarat la Antena 3 suma pe care a încasat-o în urma nunții, după ce mai multe variante au fost vehiculate în spațiul media.

El a anunțat că a strâns 72.000 de euro la nuntă și, cu tot cu celelalte daruri, cum ar fi focurile de artificii, brânza, apa, berea, suma a ajuns la 400.000 de euro.

În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apa, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a declarat Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *