Darul de nuntă oferit de Gigi Becali la nunta liderului AUR George Simion
Darul de nuntă oferit de Gigi Becali la nunta liderului AUR George Simion

Darul de nuntă oferit de Gigi Becali la nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu, a fost unul important. Gigi Becali a primit invitația să le fie naș, dar a refuzat, spunând că nu mai calcă pe la petreceri. Și s-a ținut de cuvânt și nu a venit la nunta din Măciuca, dar a trimis un dar substanțial.

Gigi Becali a făcut și el o donație importantă. Afaceristul le-a oferit mirilor un dar de nuntă în valoare de 20.000 de euro: multă brânză de oaie cu care să se delecteze invitații, relatează B1TV.

Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a declarat latifundiarul din Pipera la Realitatea Plus.

George Simion s-a căsătorit sâmbătă cu Ilinca Munteanu, într-o ceremonie organizată în stil tradițional. Liderul partidului AUR le-a cerut celor peste 10.000 de invitați să doneze alimente, care să intre în meniul de la nuntă, în loc să dea bani.

Totuși, cei care au vrut neapărat să lase o sumă de bani, au fost asigurați că vor fi folosiți pentru achiziționarea unui spital mobil. Cei mai mulți invitați au lăsat sume mici, precum 10 sau 15 lei.

Președintele partidului AUR a invitat la nuntă „toți românii”, cărora le-a cerut să vină îmbrăcați cu „cămașă populară”.

Cine vrea sâmbătă să fie cu noi, de la mic la mare, poate veni. Cine nu, nu văd rostul pentru a ne urî între noi”, a scris el acum două zile, reluând astfel invitația celor care vor să vină la eveniment.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *