Românii au încredere în viitor, dar în viitorul pe care îl vor făuri copiii lor
Românii au încredere în viitor, dar în viitorul pe care îl vor făuri copiii lor

Românii au încredere în viitor, dar în viitorul pe care îl vor făuri copiii lor, generația tânără. Potrivit unui sondaj INSCOP, 55% din persoanele intervievate cred că generația de mâine va aduce progresul în România.

Sondajul INSCOP Research, a fost realizat în cadrul unui proiect inițiat de Strategic Thinking Group, în parteneriat cu Euronews România și postat de Remus Ștefureac, directorul Inscop Research, pe pagina sa de Facebook, transmite PsNews.

Într-o perioadă marcată de pesimism cronic, o rază de lumină e bună întotdeauna: majoritatea românilor (55%) cred în generația de mâine, cred în capacitatea copiilor de astăzi de a face ca România de mâine să arate mai bine. Încrederea în viitor începe cu încrederea în cei care vor gestiona acest viitor. Sondajul de opinie la nivel național a fost realizat INSCOP Research in cadrul unui proiect derulat de Strategic Thinking Group în parteneriat cu Euronews Romania”, scrie Remus Ștefureac pe pagina sa de Facebook.

Date despre sondaj:

Datele au fost culese în perioada 15 – 25 nov 2022 .Metoda de cercetare: interviu prin intermediul chestionaruluiDatele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului simplu aleatoriu, fiind de 1070 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste.Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 3%, la un grad de încredere de 95%.sondaj copii viitor

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *