Ce-ar face candidatul Cristian Popescu Piedone, în cazul în care n-ar câștiga alegerile ca primar al Capitalei? Acesta a aformat, în cadrul emisiunii Gândul EXCLUSIV, că indiferent de scenariu, el nu va pierde. Dimpotrivă. Își recâștigă familia. 

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei spune că el va ieși câștigător, în urma alegerilor din vară, indiferent că va ieși sau, nu, primar al Capitalei. Practic, pierderea alegerilor va însemna pentru el mai mult timp să stea cu nepoții, în contextul în care n-a putut să facă același lucru în calitate de părinte.

 Dacă lucrurile astea se întâmplau cu 10 ani în urmă, aveam o temere și mă gândeam. Poate este clar și poate este ultima mea carte. Dar raportat la vârstă! Pentru că mă pot retrage acolo unde spuneați că fiecare dintre noi are Olimpul lui: familia. După 30 de ani de nesomn, după 30 de ani de abandon al familiei, după… De ce-și iubesc bunicii atât de mult nepoții? Pentru că în vâltoarea vieții, noi ne naștem vânători; trebuie să asigurăm familiei….Eu n-am văzut primii pași ai băiatului meu, eu n-am auzit prima gângurire a fetei mele, am fost sunat: „Știi că fi-tu nu mai face în pampers!? Știi că fi-tu a făcut primii pași? Știi că fi-tu a zis mama, tata sau ce-a mai zis el prima dată?!…

Pierderea alegerilor ca primar al Capitalei, pentru Piedone, nu înseamnă pierdere și pentru fiul său, Vlad Piedone, candidat la Sectorul 5 al Capitalei. În acest caz, este ferm convins că fiul său va deveni primar la Sectorul 5.

Atunci poate îmi joc cartea. Dar să cadă pe cea mai mare scenă a retragerii mele la pensie. Onorabil. Și dacă pierd, nu pierd! Să știți, și dacă pierd, pierd local, dar nu există cuvântul pierd. Eu merg mai departe și dacă pierd eu, cu semnul întrebării, Vlad 100% merge la câștig!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *