piedone 5

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, nu pare a avea o relație prea strânsă cu partidele care l-au trimis să câștige lupta electorală la alegerile din 2024. Cel puțin, așa reiese din ceea ce cred cei care privesc de pe margine la această luptă electorală, analizată în amănunt la Gândul EXCLUSIV. Contracandidatul lui Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone, spune că îi este foarte greu să-l vadă pe medic într-un context al administrației locale.

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei este foarte sceptic în privința abilităților de administrator local manifestate de Cătălin Cîrstoiu, PSD-PNL. Primarul Piedone de la Sectorul 5 spune că i-ar lua o eternitate lui Cîrstoiu să învețe de unde se aprinde lumina în Primăria Capitalei, ba chiar și-ar epuiza mandatul învățând asta.

 Nici eu nu sunt astăzi, în cele două luni, în decorul normal, dar nici el n-are cum să fie în decorul administrației locale. N-are, oricât ar vinde, nu poate! Nu se poate! Cu mega coaliție nu există! Nu poți să aduci un profesionist, și-i recunoaștem profesia acolo unde este,  indiferent cum și fazele care l-ai critica și cum a ajuns să câștige toate doctoratele, și el și soția lui, nu sunt. …Nu mă interesează acest lucru și  nu e treaba noastră. Dar este bun acolo. Să-l iei dintr-un… cum m-ar lua pe mine să m-ar pune în locul lui la spital. Ce-aș face eu la spitalul ăla? Păi sunt avion? Păi eu până învăț întrerupătoarele din spital cum va învăța el de unde se aprinde lumina în Primăria Capitalei….Păi, i-a trecut mandatul.

Se pare că orice ar face să pozeze în om simplu și din popor, medicul Cîrstoiu nu poate convinge electoratul că face parte din acest mediu, lucru remarcat chiar și de contracandidații săi, care nu pierd ocazia să scoată în relief acest aspect referitor la candidatul Coaliției PSD-PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *