Ce face Gabriela Firea pe timp de pandemie ne spune Nicușor Dan. Liderul USR menționează subiectele introduse de edilul capitalei pe ordinea de zi a consiliului general întocmit pe 30 aprilie. “Pe ordinea de zi sunt multe proiecte, unele dintre ele deloc strigente precum bugetul companiilor municipale și 38 de PUZ-uri. De ce vrea Primarul General să se ocupe de chestiuni care pot fi amânate, în loc să rezolve chestiunile care țin de perioada grea pe care o traversăm?”, spune acesta pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan crede că anumite proiecte pot fi amânate. “Pe timp de criză a coronavirusului, Primarul Gabriela Firea a avut un singur test: să doteze spitalele din subordine cu echipamente și teste. A picat testul. Ca dovadă unul din focarele de infecție din România este la spitalul Carol Davila pe care l-a avut în subordine. Acesta este lucrul relevant. Nu e relevantă toată fâțâiala din ultimele săptămâni, în care se bagă în seamă pe subiecte medicale, deși spitalele au trecut în subordinea ministerului.”, adaugă acesta. Gabriela Firea, pe timp de pandemie, a fost în vizită în mai multe spitale. Primarul capitalei dorea să vadă cum pot fi protejați locuitorii Bucureștiului.

Dan spune că ideea Gabrielei Firea nu este una bună.  „Sunt PUZ-uri care transformă zona într-un nou cartier dormitor, menținând traficul către și dinspre Pipera. Sunt PUZ-uri care dau mii sau zeci de mii de metri pătrați în plus oricui cere, aglomerând orașul.”, continuă liderul USR.

Primarul uită să menționeze de aceste PUZ-uri.

După cum îi este obiceiul de a posta pe Facebook ce proiecte urmează să dezbată, Gabriela Firea ne spune pe pagina sa despre acest consiliu. Însă, primarul uită să menționeze cele 38 de PUZ-uri.  Aceste PUZ-uri există pe ordinea de zi a consiliului general întocmit de Primăria Capitalei, astăzi, 30 aprilie.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul