Actualitate

Ce face Firea pe timp de pandemie în Primăria Capitalei

Ce face Gabriela Firea pe timp de pandemie ne spune Nicușor Dan. Liderul USR menționează subiectele introduse de edilul capitalei pe ordinea de zi a consiliului general întocmit pe 30 aprilie. “Pe ordinea de zi sunt multe proiecte, unele dintre ele deloc strigente precum bugetul companiilor municipale și 38 de PUZ-uri. De ce vrea Primarul General să se ocupe de chestiuni care pot fi amânate, în loc să rezolve chestiunile care țin de perioada grea pe care o traversăm?”, spune acesta pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan crede că anumite proiecte pot fi amânate. “Pe timp de criză a coronavirusului, Primarul Gabriela Firea a avut un singur test: să doteze spitalele din subordine cu echipamente și teste. A picat testul. Ca dovadă unul din focarele de infecție din România este la spitalul Carol Davila pe care l-a avut în subordine. Acesta este lucrul relevant. Nu e relevantă toată fâțâiala din ultimele săptămâni, în care se bagă în seamă pe subiecte medicale, deși spitalele au trecut în subordinea ministerului.”, adaugă acesta. Gabriela Firea, pe timp de pandemie, a fost în vizită în mai multe spitale. Primarul capitalei dorea să vadă cum pot fi protejați locuitorii Bucureștiului.

Dan spune că ideea Gabrielei Firea nu este una bună.  „Sunt PUZ-uri care transformă zona într-un nou cartier dormitor, menținând traficul către și dinspre Pipera. Sunt PUZ-uri care dau mii sau zeci de mii de metri pătrați în plus oricui cere, aglomerând orașul.”, continuă liderul USR.

Primarul uită să menționeze de aceste PUZ-uri.

După cum îi este obiceiul de a posta pe Facebook ce proiecte urmează să dezbată, Gabriela Firea ne spune pe pagina sa despre acest consiliu. Însă, primarul uită să menționeze cele 38 de PUZ-uri.  Aceste PUZ-uri există pe ordinea de zi a consiliului general întocmit de Primăria Capitalei, astăzi, 30 aprilie.

Leave a Comment