Clotilde Marie Brigitte Armand Moroianu
Actualitate

Ce lipsește de pe actele semnate de Clotilde Armand

Clotilde Marie Brigitte Armand Moroianu a transmis consilierilor locali din sectorul 1 convocatorul privind prima ședință. Evenimentul va avea loc luni, 23 noiembrie.

Interesant este faptul că acest document transmis consilierilor locali de noul primar al sectorului 1 este semnat Clotilde Marie Brigitte Armand. Nici urmă de Moroianu, numele soțului, pe care îl poartă franțuzoaica.

Clotilde Armand este căsătorită cu românul Sergiu Moroianu, din anul 1997. Cei doi s-au stabilit în Romania în anul 1999 și au împreună patru copii.

Cine este soțul lui Clotilde Armand

De profesie matematician, Sergiu Motoianu, și-a încercat norocul în politică, devenind membru USR. În decembrie 2016, soțul lui Clotilde Marie Brigitte Armand Moroianu a fost exclus din partid. Și asta pentru că a acuzat echipa de campanie că a asociat imaginea partidului cu Soroș și activiștii LGBT.

Practic, la acea vreme, Moroianu l-a atacat, într-o postare pe Facebook, pe şeful de campanie al USR, Matei Păun. El l-a acuzat pe Păun că a dus o campanie de „denigrare şi sabotaj” faţă de soția sa, Clotilde Armand, şi că „a asociat imaginea USR cu activiştii LGBT şi cu Soros, încercând chiar să-l disculpe pe Soroș în loc să ne disociem viguros de el”. Ulterior, Sergiu Moroianu a șters postarea respectivă.

Trei ani mai târziu, în martie 2019, Sergiu Moroianu a revenit în USR, după ce Comisia de arbitraj a partidului a admis contestația sa la decizia de excludere din 2016.

Deocamdată nu sunt cunoscute motivele pentru care Clotilde Armand a ales să elimine numele soțului din semnătură.

Leave a Comment