Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea liderului AUR s-au întrebat ce reguli trebuie să respecte, de fapt, invitații de la nunta lui George Simion. Politicianul a făcut publice acum toate detaliile pentru cei care doresc să participe la acest eveniment.

Conform liderului AUR, se pare că vor participa peste 10.000 de persoane la acest eveniment, care va avea loc în data de 27 august. George Simion și Ilinca își vor uni destinele în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea.

Pentru ziua cea mare, în care își va uni destinul cu cel al alesei inimii lui, George Simion a decis să impună o serie de reguli celor care vor să participe la eveniment. În primul rând ținuta este una obligatorie. Cei care doresc să le fie alături mirilor în ziua nunții trebuie neapărat să poarte ie.

În al doilea rând, George Simion anunță că persoanele care vor să participe la eveniment vor avea acces doar pe baza unei brățări, așa cum se procedează în cazul concertelor sau a altor evenimente culturale.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a declarat George Simion, conform Antena 3.

Cine este viitoarea soție a lui George Simion?

Ilinca are 24 de ani, nu își dorește deloc să fie în centrul atenției, așa că evită cât poate de mult lumina reflectoarelor, spre deosebire de viitorul ei soț. Est pasionată de Drept și are o carieră total diferită față de cea a lui George Simion, conform Click.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *