Cea mai scumpă mașină a fraților Tate, un Bugatti de 5,4 milioane de euro, va fi adus din Dubai, la solicitarea anchetatorilor români. Parchetul și ANAF au pus deja sub sechestru toate bunurile identificare ca aparținând fraților Tate, arestați într-un dosar de crimă organizată și trafic de persoane.

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) au trimis o solicitare autorităților din Emiratele Arabe Unite să indisponibilizeze un autoturism Bugatti al fraților Andrew și Tristan Tate, în valoare de aproximativ 5,4 milioane de euro, și să-l trimită în România. Este bolidul preferat al celor doi inculpați, relatează Gândul.

În același timp, reprezentanții ANABI caută și în alte state bunuri de valoare care aparțin britanicilor milionari arestați în România de la finalul anului trecut.

Obiectele de lux ridicate de anchetatori

După ce au ridicat cu platformele toate mașinile din curtea vilei din Pipera în care locuiau Andrew și Tristan Tate, între care un Aston Martin Vanquish S Ultimate, de 250.000 de euro, un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 de euro, un BMW X6 M, de 30.000 de euro, un Porsche Carrera 4S 911 992, care are o valoare de piață de 120.000 de euro, dar și o Lada de epocă evaluată la 10.000 de euro, reprezentanții ANABI au extins căutările și în alte țări.

Potrivit unor surse judiciare, ANABI ar fi trimis o solicitare către autoritățile din Emiratele Arabe Unite prin care a cerut localizarea și indisponibilizarea unui autoturism Bugatti, care apare a fi în proprietatea fraților Tate.

Mașina urmează să fie trimisă în România și depusă, sub sigiliu, în depozitul ANABI, alături de restul bunurilor lui Andrew și Tristan Tate, care, pe lângă automobile și proprietăți imobiliare, au rămas, momentan, și fără colecția impresionantă de ceasuri de lux.

Totodată, conform unor surse judiciare, ANABI verifică inclusiv ce bunuri dețin Andrew și Tristan Tate în SUA, Marea Britanie și în Irlanda, la Dublin.

În cazul în care vor fi găsiți vinovați, instanța va stabili și ce prejudiciu au produs Andrew și Tristan Tate, care va fi apoi recuperat din conturile acestora și din sumele ce vor fi obținute din vânzarea imobilelor și mașinilor de lux sechestrate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *