Certificate COVID false în Vâlcea. Percheziții luni dimineață
Certificate COVID false în Vâlcea. Percheziții luni dimineață

Certificate COVID false în Vâlcea. Polițiștii și procurorii efectuează luni dimineață mai multe percheziții în cadrul unui dosar privind oferirea de certificate de vaccinare false, contra-cost.

Perchezițiile au loc inclusiv la sediile a două instituții publice iar dosarul se referă la fapte de corupție și fals ce ar fi fost comise anul acesta în cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, spune Parchetul Vâlcea, au transmis procurorii, potrivit B1TV.

 În cursul zilei de 13 decembrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 11 locaţii, situate pe raza judeţului Vâlcea, dintre care două sunt la sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice. La sediul Parchetului de pe Tribunalul Vâlcea urmează să fie prezentate în vederea audierii mai multe persoane”, a precizat Parchetul Vâlcea.

Potrivit unor surse judiciare se suspectează că ar fi fost emise certificate COVID-19 false atât în anumite centre de imunizare, cât și prin intermediul unor medici de familie din județ.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *