Vladimir Putin a fost taximetrist înainte de a deveni președintele Rusiei
Vladimir Putin a fost taximetrist înainte de a deveni președintele Rusiei

Vladimir Putin a fost taximetrist înainte de a deveni președintele Rusiei. Unul din cei mai puternici oameni ai lumii a dezvăluit informația într-un documentar care urmează a fi difuzat la TV.

Vladimir Putin, actualul președinte al Rusiei, a dezvăluit într-un documentar care va fi difuzat în curând, că uneori a făcut taximetrie pentru a-și mai rotunji veniturile, scrie The Guardian, preluând agenția Ria Novosti, arată Digi24.

Sfârșitul Uniunii Sovietice în 1991 a fost urmat de o perioadă de instabilitate economică severă, care i-a dus pe mulți ruși în stare de sărăcie.

„Uneori a trebuit să câștig niște bani în plus. Adică să câștig niște bani cu mașina, ca șofer particular. Ca să fiu sincer, e neplăcut să vorbesc despre asta, dar, din păcate, așa au stat lucrurile”, a declarat Putin în documentarul „Rusia. Istorie recentă”, realizat de canalul Channel One, din care Ria Novosti a dezvăluit câteva secvențe.

Vladimir Putin a fost taximetrist. Vladimir Putin, fost agent agent KGB, care a deplâns în repetate rânduri căderea Ununii Sovietice, spune că dezintegrarea URSS acum trei decenii rămâne o „tragedie” pentru „cei mai mulți cetățeni”.

Până la urmă, ce înseamnă prăbușirea Uniunii Sovietice? Înseamnă prăbușirea Rusiei istorice sub numele de Uniunea Sovietică”, consideră liderul de la Kremlin.

În alte ocazii, el numise destrămarea URSS în 1991 drept „cel mai mare dezastru geopolitic al secolului XX”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *