George Simion crede că la viitoarele alegeri prezidențiale, din 2024, se va repeta situația din anul 2000. Deputatul este de părere că, în confruntarea finală, din turul al doilea, următorul președinte al României va fi ales dintre candidații PSD și ai AUR.

Deputatul George Simion este de părere că viitorul „președinte de succes” al României ar putea fi actorul Dan Puric, un personaj înclinat spre misticism și conspiraționism, cu opinii antieuropene. Mai mult George Simion este de părere că viitoarea confruntare electorală, decisivă pentru desemnarea viitorului șef al statului se va da între PSD și AUR.

Situația ar fi similară celei din anul 2000, când românii au ales în turul al doilea al alegerilor prezidențiale între Ion Iliescu, candidatul PDSR/PSD și Corneliu Vadim Tudor, reprezentantul PRM. La acel moment, votul a fost decisiv în favoarea lui Ion Iliescu.

„Partidul AUR încă nu și-a anunțat candidatul la prezidențiale. Vom vedea ce se întâmplă. Încercăm să fructificăm la maxim această șansă. Candidatul PSD și candidatul AUR vor intra în turul doi”, a spus George Simion, într-o intervenție la România TV.

George Simion se gândește la Dan Puric președinte

În opinia sa, Dan Puric ar putea fi un candidat al AUR, George Simion considerând că actorul are numerose lucuri în comun cu ideologia politică pe care o promovează partidul său. Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în anul 2000, George Simion crede că victoria va fi, de această dată, a candidatului său.

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a adăugat deputatul George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *