Ciolacu i-a dat replica lui Cîțu, după ce premierul a spus din nou, din cifre, că românii o duc bine. Premierul s-a lăudat marți cu o creștere economică de peste 13 % iar Ciolacu i-a reamintit că a uitat să menționeze că au cresut și prețurile, într-o inflație galopantă.

Dacă Florin Cîțu a indicat datele Eurostat care indică o creștere economică de 13% înregistrată în trimestrul 2 al anului curent, față de aceeași perioadă a lui 2020, marcată de restricțiile anti-COVID-19, Ciolacu i-a amintit că trebuia să vorbească și despre scumpirile care vor continua în acest an.

„România LOR: lapte și miere. România REALĂ: benzină: 6 lei, curent: +25%, gaz: +20%. Asta cum sună, Florin Cîțu? Tot bine?”, a scris Marcel Ciolacu, marți seara, pe Facebook.

Florin Cîțu a anunțat datele oficiului european de statistică marți, relatează B1TV.

Am promis că România va avea o creștere economică rapidă, o revenire în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, este cea mai rapidă revenire pe care a avut-o România… Cifra trebuie să o ținem minte… 13%, creștere economică, sună bine, nu?”, a declarat premierul, marți seara.

De asemenea, Cîțu a mai declarat că România va înregistra noi cifre importante, în următorul trimestru.

Vreau să mai țineți minte un lucru: anul acesta e posibilă o creștere economică din două cifre. De fiecare dată când am promis, de fiecare dată am făcut. Vă promit și acum că până în 2024 voi face toate reformele pe care mi le-am asumat atunci când nimeni nu avea curaj. Va fi o provocare să facem România mai competitivă la nivel regional, dar e obiectivul nostru pentru viitorul țării noastre. Obiectivul meu”, a mai spus Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *