ciolacu 3

Marcel Ciolacu îl acuză pe Ludovic Orban că a furat 3 mil euro pentru un spital fantomă. Liderul PSD vorbeste despre Spitalul Modular Bacău.

„3 milioane de euro! 3 milioane de euro furați de Orban și ai lui! 3 milioane de euro aruncați pe un spital fantomă, pompos intitulat ”Spitalul Modular Bacău”! Iată unde sunt banii de alocații și pensii! Și apoi Orban se plânge peste tot că nu are bani!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu este de părere că Guvernul Orban îsi bate joc de banii românilor. „Bani sunt! Dar doar pentru ei, pentru asigurarea mandatelor lor, pentru îmbogățirea firmelor lor! Pentru dublarea alocațiilor copiilor sau majorarea pensiilor cu 40% pentru cei care au muncit o viață întreagă, pentru antreprenorii și agricultorii români – NU! Pentru că Guvernarea Iohannis-Orban atât poate: să-și bată joc de banii românilor!”, adaugă acesta.

Declarațiile sefului PSD au fost făcte exact în momentul în care Rares Bogdan vizita acest spital. „P.S.: Am înțeles că Rareș Bogdan se află acum în Bacău. Îl invit să meargă să vadă acest “spital”, să vadă la fața locului hoția PNL!”, încheie el.

Internauții nu sunt de aceeasi părere cu Ciolacu. Unul dintre ei afirmă: „Marcele dragă, iar ai uitat că pe pagina ta nu sunt numai români cu IQ subunitar. Știi de ce nu e recepționat spitalul ăla? Nu e recepționat pt că Unifarm nu a respectat condițiile impuse de Ministerul Sănătății prin achiziționarea unor containere necorespunzătoare din Olanda.”.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *