marcel ciolacu 2

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu a primit idei din partea partenerilor de coaliţie de la PNL pentru viitorul program de guvernare, în condiţiile în care se pregăteşte să devină premier în câteva luni, adăugând că a avut parte doar de critici şi că speră ca „neputinţa să nu se transforme în ură”.

„Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau să intru cu critci într-un dialog cu colegii noștri de coaliție. Să știți că neputința se transformă în furie și ură. Eu nu-mi doresc ca, la colegii noștri de la Partidul Național Liberal, din cauza unei neputințe… să se transforme în ură. Văd o tendință. Dacă timp de opt ore faci o ședință și șase ore înjuri PSD-ul, deja este un fenomen”, a spus Ciolacu într-o emisiune la Antena 3.

„Cred că ar trebui să ne facem, fiecare, o evaluare și să vedem ce nu funcționează și unde nu funcționează, decât să ne atacam în spațiul public. Să facem o distincție foarte clară între un program de guvernare al României și un program de guvernare al unei coaliții”, a adăugat Ciolacu. Preşedintele PSD spune că priorităţile sale, când va forma noul guvern, vor fi implementarea proiectelor PNRR, oprirea creşterii preţurilor la produsele alimentare de bază şi scăderea inflaţiei la o cifră.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *